Vágj bele a felújításba szakértő segítséggel és maxold ki az elérhető támogatásokat!

A Kulcsrakész Komfort projektet azért hívtuk életre, hogy szakmai segítséget nyújtsunk a lakásfelújításban, korszerűsítésben a tervezéstől a pénzügyi-, családtámogatási-, pályázati lehetőségeken át a kulcsrakész megvalósításig!

Készen állsz arra, hogy gyorsítósávra tereljük a céljaidat, felesleges papírmunka és kókler kivitelezők nélkül?

Nálunk mindent megtalálsz egy helyen!

Jelentkezz most és beszéljünk a terveidről mihamarabb!

Számíthatsz a szakértelmünkre: összesen közel 70 év szakmai tapasztalattal támogatunk a megvalósításban!

3 lépés a siker felé:

Konzultáció

A profi munka alapja a megfelelő felmérés. Nálunk a közös munka egy díjmentes konzultációval indul, ahol átbeszéljük a lakásfelújítási, korszerűsítési, bővítési céljaidat és a pénzügyi adottságokat, hogy a legmegfelelőbb pénzügyi, pályázati, támogatási konstrukciókat tudjuk ajánlani számodra a finanszírozáshoz. Ha már konkrét terveid vannak, kivitelezőnk felméri a terepet és az elvégzendő munkákat, hogy a következő lépésben egy komplett megvalósítási tervvel készülhessünk neked!

Tervezés

A konzultációt követően összeállítunk számodra egy személyre szabott tervet, melyben megtalálod azokat a lehetőségeket, amelyekre jogosult vagy és passzolnak a kitűzött céljaidhoz. A tanácsadás során kézhez kapsz egy exkluzív megvalósítási csomagot, mely ötvözi - konstrukciótól függően - a pályázatírást, pénzügyi tanácsadást, kedvezményes árú építőanyag vásárlási lehetőséget és kivitelező partnerünktől egy egyedi áras ajánlatot.
Mindent megkapsz, amire csak szükséged lehet!

Kivitelezés

Ha tetszik a tervezet és a számok is stimmelnek, indulhat a megvalósítás!

Pénzügyi konstrukciótól függően eltérő a következő lépés, de egy biztos: a teljes dokumentáció hiánypótlásmentes összeállításáról, kitöltéséról gondoskodunk helyetted! Ha a pályázat, támogatás, hitel már sínen van, nem maradt más hátra, mint a terveket a gyakorlatba ültetve elvégezni a felújítási, korszerűsítési, bővítési munkákat. Mindent intézünk helyetted, így nem marad más feladatod, mint élvezni a projekt gyümölcsét!

A Kulcsrakész Komfort csapatával könnyedén megvalósíthatod a lakásfelújítást!

Pénzügyi- és pályázati szakértőnkkel eligazodhatsz az aktuális állami támogatások (CSOK Plusz, falusi CSOK, ÁFA-visszaigénylés), otthonfelújítást és korszerűsítést célzó pályázatok tengerében, hogy megtalálhasd a céljaidhoz legmegfelelőbb pénzügyi megoldásokat.

30 év szakmai tapasztalattal rendelkező kivitelezőnk
felméri az ingatlanod állapotát és egyedi ajánlatot ad minden szakipari munka elvégzésére, a teljes folyamat végigmenedzselése mellett.

Közel 30 év tapasztalattal és az építőanyagok iránti lelkesedéssel várunk üzletünkben (és webshopunkban), ahol profi anyagismerettel, finom kávéval és állandó %-os kedvezménnyel várunk.

Használd ki Te is a Kulcsrakész Komfort adta előnyöket, élj a lehetőséggel! Ha még csak álmaid vannak, de a pénz még úton van hozzá, kérd segítségünket és megtaláljuk a megoldást!